Du kan få den bedste pris på tilstandsrapport her!

– Med en tilstandsrapport og el-rapport, kan du tegne en ejerskifteforsikring og dermed fritage dig fra dit 10 årige sælgeransvar.

Tilstandsrapporten indeholder:

Huseftersynet og karakterer til de enkelte bygningsdele fra den byggesagkyndige, dine egne bemærkninger og oplysninger om boligens skader. Gennemsnitlig restlevetid for tag, hustypebeskrivelse, bygningskonstruktioner og oplysninger til ejerskifteforsikring.

Tilstandsrapporter i henhold til huseftersynsordningen kan udføres på enfamiliehuse, tofamiliehuse, sommerhuse samt på ejerlejligheder.

Tilstandsrapporten udarbejdes af vores byggesagkyndige, som er beskikket af Erhvervs- og Byggestyrelsen.

En rapport gælder 6 måneder, herefter kan man få udarbejdet en fornyelse til nedsat pris.

Førsynsrapport:

Pris: 2000 kr. inkl. moms.

Ved en førsynsrapport, får du som sælger mulighed for at læse kladden til din tilstandsrapport igennem, inden den endelige rapport udarbejdes.

Den byggesagkyndige vil gennemgå de skader/punkter, hvor det giver mest mening at få udbedret. Dermed har du nu muligheden for at undgå de kedelige skader og en få en “pænere” tilstandsrapport, som gør din bolig mere attraktiv for en eventuelt kommende køber.

Rapporten udarbejdes på samme måde som en normal tilstandsrapport, ved en førsynsrapport får du en professionelt og neutralt billede af boligens skader, samt risiko for skader. Du har nu 10 dage til at vurdere, om du ønsker at udbedre nogle af de skader der er nævnt. Du giver os herefter besked og får herefter 30 dage til at udbedre de skader, som er nævnt i førsynsrapporten. Inden tidsfristen udløber skal du aftale tid for en ny besigtigelse, hvor den byggesagkyndige kommer ud og ser om de udbedrede skader er udført byggeteknisk korrekt. Du får herefter tilsendt din indberettede tilstandsrapport.

OBS! Man kan kun tilkøbe “førsynsrapport” i forbindelse med køb af en tilstandsrapport eller evt. pakkeløsning som inkluderer en tilstandsrapport.

Du kan læse mere om hvad et huseftersyn indebærer her: Brochure – Huseftersyn